Archief belangrijk nieuws

FEESTMIDDAG 2018

By 13 december 2018 No Comments

FEESTMIDDAG 2018

Zondag 9 september waren een behoorlijk aantal leden, waaronder ook één erelid, aanwezig op onze jaarlijkse feestmiddag.

Zondag 9 september waren een behoorlijk aantal leden, waaronder ook één erelid, aanwezig op onze jaarlijkse feestmiddag.
Vanaf 14.00 uur kwamen de leden mondjesmaat De Trapkes binnen, wat er uiteindelijk toe leidde dat rond de klok van 15.00 uur er een mooie en gezellige drukte ontstond in de foyer.
Het programma was in het begin van de middag vooral gericht op de rondleiding door De Trapkes, uitermate goed voorbereid en verzorgd door Toon van de Sanden. De deelnemers aan deze rondleiding waren erg positief verrast door wat de gemeenschap van Sprundel had weten te realiseren bij de renovatie van de kerk van het dorp.

Degene die niet hebben deelgenomen aan de rondleiding, de meesten met als reden dat ze dit al een keer hadden gedaan, hebben zich onderling prima vermaakt door gezellig met elkaar bij te praten over vroeger, heden en de toekomst. Bovendien werd ook het biljart veelvuldig gebruikt, maar echte talenten hebben zich wat dit spel betreft niet aangediend.

Tegen de klok van 16.30 werd de BBQ in orde gemaakt. Zoals vanouds weer prima verzorgd door slagerij Monden uit Sprundel.

De verrassing van de dag kwam rond de klok van 17.00 uur in de persoon van Wessel Kort uit Rucphen. Tot dan toe een relatief onbekende bij de meesten van de vereniging, maar aan het einde van de dag was zijn naam gegrift in het geheugen van haast alle leden.
Wessel is een meer dan talentrijke jonge goochelaar uit onze eigen gemeente, die zelfs al heeft meegedaan aan de Nederlandse kampioenschappen goochelen en daar een bijzonder eervolle tweede plaats wist te bemachtigen.
Met je de neus er bovenop was het onnavolgbaar wat er allemaal gebeurde; je geloofde je ogen en hersenen niet.

De feestmiddag werd afgesloten rond de klok van 20.00 uur en alle aanwezigen kunnen terugkijken op een bijzonder geslaagde middag met dank aan de feest commissie.

september, 2022

Geen evenementen

X