Archief belangrijk nieuws

SPONSOR BEWEGWIJZERING

By 19 december 2018 No Comments

WAGTMANS VERZEKERING SPONSOR BEWEGWIJZERING

Op maandag 11 juni 2016 is de sponsorovereenkomst getekend tussen Wagtmans Verzekeringen en FC Brabantia.

De overeenkomst houdt in dat de sponsor FC Brabantia voorziet van kunststof pijlen met reclame van Wagtmans Verzekeringen. De bedoeling is dat we deze pijlen gaan gebruiken bij de Rogelli veldtoertocht, maar ze kunnen ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Wagtmans Verzekeringen en FC Brabantia hopen hiermee een positieve bijdrage te leveren aan de gestelde doelen, reclame voor het bedrijf en uitstraling van onze tocht. Onze hoop is gevestigd op een vruchtbare samenwerking.

september, 2022

Geen evenementen

Wil je een keer vrijblijvend meefietsen?

Kijk op het rittenschema, kom naar Laco sportcentrum De Vijfsprong en fiets mee.

Eerstvolgende Brabantia clubrit

september, 2022

Geen evenementen

X