Archief belangrijk nieuws

GIEL LAMBREGTS VELDTOERTOCHT 2017

By 24 december 2018 No Comments

Giel Lambregts veldtoertocht 2017

Ondanks het barre weer was de Giel Lambregts veldtoertocht weer een groot succes. Grote namen waren te herkennen onder de deelnemers waaronder wereldtopper Marianne Vos, Moreno Hofland, Sjoerd van Ginneken, renners van de Roompot ploeg en het voltallige team van onze plaatsgenoot Bobby Traksel geheten Beat Cycling Club. Daarnaast gaf ook good-old Gerben Karstens acte de présence.

Naast de vele vrijwilligers, die deze tocht mogelijk maakten, waren ook enkele van onze sponsoren actief tijdens de rit. Rogelli sponsorde de start- en finish boog, Martens Tweewielers verzorgde de materiaalposten en Wagtmans Verzekeringen verzorgde de pijlen voor de route alsmede de splitsings- en aanduidingsborden.

Iedereen, vrijwilligers en sponsoren, bedankt voor jullie medewerking.

september, 2022

Geen evenementen

Wil je een keer vrijblijvend meefietsen?

Kijk op het rittenschema, kom naar Laco sportcentrum De Vijfsprong en fiets mee.

Eerstvolgende Brabantia clubrit

september, 2022

Geen evenementen

X