Archief belangrijk nieuws

FEESTMIDDAG 2017

By 25 december 2018 No Comments

FEESTMIDDAG 2017

Het was zondag 22 oktober weer gezellig druk bij de jaarlijkse feestmiddag van FC Brabantia.

Naast veel fietsende leden, mochten we ook een behoorlijk aantal van onze “stille” leden verwelkomen, waaronder natuurlijk de jubilarissen en ons ere-lid Cees Moerkens.
Helaas moest één van de jubilarissen, Wim van der Kraan, verstek laten gaan vanwege een reeds eerder geplande vakantie. Dit hebben we recht kunnen trekken tijdens onze Algemene Leden Vergadering van 19 november.
De overige jubilarissen waren wel aanwezig en werden, na de ontvangst met koffie en gebak, door onze voorzitter uitvoerig in het zonnetje gezet. Voor iedere jubilaris was Jos in de clubhistorie gedoken, wat in het persoonlijke woordje werd gedeeld met zowel de jubilaris als met alle andere aanwezigen.
De jubilarissen kregen uit handen van de voorzitter, als blijk van dank en waardering, een mooie herinnering en bloemen.
De vier aanwezige jubilarissen waren:
1. Lia Bulkmans: 25 jaar lid
2. Annie van Ginneken: 25 jaar lid
3. Adri van Vlimmeren: 40 jaar lid
4. Ad van Overveld: 50 jaar lid

Voor en tijdens de huldiging van onze jubilarissen liet Henk Hoendervangers nog een indrukwekkende dia voorstelling zien van de foto’s, gemaakt tijdens de wielertocht die hij afgelopen zomer maakte van Lourdes, via Santiago de Compastella naar Fatima. Daarbij werd hij begeleid door zijn vrouw Anja.
De middag werd verder heel ontspannen, onder het genot van een hapje en een drankje, gevuld met lekker bijkletsen, biljarten en darten.
Het was alleen jammer dat, door overmacht, de geplande rondleiding door de nieuwe Trapkes niet door kon gaan, maar dat bewaren we voor later.
De dag werd afgesloten met een heerlijk buffet, prima verzorgd door Slagerij Monden, zodat we kunnen terug kijken op een hele geslaagde feestmiddag.
Dank hiervoor is dan ook op zijn plaats aan het organisatie comité, bestaande uit John van Ginneken en Adri van Vlimmeren.

september, 2022

Geen evenementen

Wil je een keer vrijblijvend meefietsen?

Kijk op het rittenschema, kom naar Laco sportcentrum De Vijfsprong en fiets mee.

Eerstvolgende Brabantia clubrit

september, 2022

Geen evenementen

X