Archief belangrijk nieuws

CLUBKAMPIOENSCHAP 2019

By 11 januari 2019 No Comments

CLUBKAMPIOENSCHAP 2019

Vanaf dit jaar zullen we de ranglijst voor het clubkampioenschap digitaal gaan registeren

Afgelopen jaar hebben we tot volle tevredenheid gewerkt met een apart kampioenschap voor de A- en de B-groep.
Het ingeleverde stickerboekje met daarin de behaalde stickers was bepalend voor de ranglijst.
Dit basisprincipe voldoet nog steeds uitstekend. Toch willen we de opzet en dan met name de registratie anders vorm gaan geven.
In het kort komt het hierop neer:
  1. We gaan de registratie van aanwezigheid bij de clubritten op een andere manier organiseren. Vanaf dit jaar gaat dat digitaal gebeuren.
  2. De actuele stand zal wekelijks voor iedereen inzichtelijk worden op de website. Je gaat daarvoor naar de webpagina “RITTENPROGRAMMA” en activeert dan de keuzeknop “CLUBKAMPIOENSCHAP 2019”.
    Dan krijg je de actuele ranglijst in beeld per groep. Het bovenste deel is de stand voor de A-groep en het tweede deel is de stand voor de B-groep.
    Je kunt ook op dit moment al een beeld krijgen van de manier waarop dit getoond wordt door naar deze pagina te gaan, want daar staat een fictieve lijst op afgebeeld. Dit is een gevolg van de testfase.
  3. Op de genoemde ranglijst staat ook een kolom met het aantal gereden kilometers, in clubverband gereden. Dit is echter alleen maar aanvullende informatie voor degene die hierin zijn geïnteresseerd en speelt verder geen rol bij de stand op de ranglijst.
Randvoorwaarde om dit alles op een goede manier te organiseren is de indeling van de diverse leden in de juiste groep.
Afgesproken is dat de leden zelf bepalen in welke groep zij willen worden ingedeeld.
Als je eenmaal je keuze voor de groep hebt bepaald en doorgegeven betekent dat dat alle door jou gereden ritten meetellen voor de door jou gekozen groep. Dit ongeacht of je één of zelfs meerdere keren met de andere groep mee rijdt.
Alle leden zijn daarover per email geïnformeerd met een link naar het door hen in te vullen keuze menu.
Maar je kunt je keuze ook bepalen door onderstaand formulier in te vullen. Vergeet niet daarna op de knop “Verzenden” te drukken om je keuze te bevestigen.
Doe dit wel voor 1 februari a.s., zodat we meteen goed van start kunnen gaan.

september, 2022

Geen evenementen

X