UA-134167925-1
Archief Toernieuws

TE LAAT VOOR CLUBRIT DAN MAAR EEN EIGEN TOCHT door Pierre Malfait

By 17 februari 2019 No Comments

Te laat voor een clubrit, dan maar een eigen tocht.

Ik kon helaas afgelopen zaterdag niet mee van start gaan met de trainingsrit Zevenbergen van het nieuwe weg seizoen
Dus dan zelf maar op pad. Eerst richting Etten-Leur om mijn fietsmaatje op te pikken en toen van start. Kris-kras door Etten-Leur op naar de Leurse haven om van daar uit door te steken naar Zevenbergen met onderweg nog
even een klein klimmetje bij de brug van Zwarteberg. Vanuit Zevenbergen richting Moerdijk waar we uitkwamen op ons clubrit rondje Willemstad. Vanuit daar uit naar  Klundert over de Oostdijk met de wind op kop
naar Willemstad . Op de dijk is er nog een andere wielrenner, van de Turfrijders uit Etten-Leur, aangesloten .

Nog even, bij de molen, omhoog waarna het terras in zicht kwam. Op het terras een lekker bakkie koffie met een lekkere appelpunt. Die hadden we wel verdiend vonden we. Maar ja uiteindelijk moet je toch weer richting huis op gaan.
Over Dinteloord en Heiningen zijn we terug gereden. Richting Oud-Gastel net voor de brug links af, dacht ik. Oeps, een weg te vroeg waardoor we op een kasseienweg uitkwamen, die ons vervolgens weer terug bracht naar Fijnaart. Een paar kilometer extra. Enfin, Fijnaart weer uit en op naar Standaardbuiten,  de Mark over en daarna links af de dijk op richting de polder van Hoeven. Door Hoeven op naar ’t Heike om daarna over de Kaaistraat naar Rucphen te koersen. Nu nog ff naar Schijf.
Thuis gekomen stond het tellerke mooi op 88,5 km en konden we nog ff nagenieten in het zonneke.

Fiets Groetjes Pierre Malfait

Ps: Ik geef bij deze mijn penneke over aan iemand anders om zijn tochtje op te schrijven

Redactie: Pierre bedankt!!

mei, 2019

25mei08:3013:00Clubrit 2019: VliettochtKlik voor meer details.

26mei09:0012:30Clubrit 2019: Essense HoekKlik voor meer details.

X