Archief belangrijk nieuws

ADRI VAN VLIMMEREN BENOEMT TOT ERELID

By 25 februari 2019 No Comments

Adri van Vlimmeren benoemt tot erelid

Onze aftredend penningmeester, Adri van Vlimmeren, is tijdens de Algemene Ledenvergadering van 24 februari terecht in het zonnetje gezet.

Zichtbaar tot zijn eigen verrassing werd er officieel van hem afscheid genomen als penningmeester met de uitreiking van een tastbare herinnering. Een beeld in de vorm van een fietser, treffender kon het niet.

Bovendien werd Adri op voordracht van het bestuur en met instemming van alle aanwezige leden benoemt tot erelid van FC Brabantia.

Hij heeft dit zeer verdiend door zijn jarenlange inzet voor de vereniging. Zo was hij gedurende 28 jaar lid van diverse commissies en voorzitter van de tochtencommissie. De laatste jaren deed hij dit in combinatie met zijn functie als penningmeester van de vereniging.

Voor zijn erelidmaatschap werd hem door de voorzitter een ingelijste oorkonde overhandigd, compleet met bloemen voor thuis.

Adri, het was een waar genoegen om met jou te hebben mogen samenwerken!!
Maar zoals je zelf al aangaf ben je nog niet uit beeld, want je blijft onderdeel uitmaken van het bestuur en bovendien heb je aangegeven dat de vereniging altijd een beroep op je kan doen als dat nodig is.

september, 2022

Geen evenementen

Wil je een keer vrijblijvend meefietsen?

Kijk op het rittenschema, kom naar Laco sportcentrum De Vijfsprong en fiets mee.

september, 2022

Geen evenementen

X