Archief Toernieuws

TRAININGSRIT DE MAATJES 23 FEBRUARI 2019

By 27 februari 2019 No Comments

Trainingsrit De Maatjes

Heerlijk fietsweer, lekker droog, weinig wind en veel zon hadden 19 fiets(t)ers naar de Vijfsprong gelokt. Normaal vertrekt de A groep iets voor de B groep, maar door de service van A lid Gerard Rokx die ook de presentielijst van de B invulde zag de B de kans schoon om eerder te vertrekken. Maar haastige spoed is zelden goed, want op de Zundertseweg werd deze groep weer ingehaald.

De trainingsrit liep via het lange fietspad van de Zundertseweg tot Hulsdonkstraat om zodoende op het recentelijk geasfalteerde fietspad naar Achtmaal te arriveren. Werd vervolgd via de lange, maar mooie & snelle weg naar Nieuwmoer om daar linksaf naar het natuurrervaat De Maatjes te rijden. De B groep vond gelegenheid om foto´s te maken bij de uitkijktoren de Klot; het beklimmen ging ook hen te ver.  Het lange pad naar Wuustwezel is bijzonder mooi en geschikt voor lekker doortrappen. Vervelend was wel dat een zgn. hondenliefhebber zijn hond uitliet door zelf in de auto te blijven zitten en de hond lekker los te laten lopen. Het scheelde maar 2 cm of een val was onvermijdbaar geworden.

Daarna waren we weer snel in Nederland, waar we in Zundert bij het zwembad van de fiets af moesten wegens werkzaamheden aldaar. De terugweg naar Rucphen verliep verders prima.

GvG

september, 2022

Geen evenementen

X