Archief Toernieuws

CLUBRIT MEERSEL-DREEF 9 MAART 2019

By 9 maart 2019 No Comments

Clubrit Meersel-Dreef

Op 9 maart 2019 stond de eerste rit Meersel-Dreef op de kalender. De weergoden leken ons deze dag minder gezind. Voorspelling was lichte regen of buien met een stevige Westen wind. Reden voor enkele Brabantianen om de TC te raadplegen. Het groen licht werd gegeven.

 

Stipt om 9.30 uur vertrok de A groep met 6 mannen en Saskia richting Wernhout. Al vrij snel sloeg het noodlot toe met een lekke band(nieuw record na 1 kilometer). Kort hierna reed de B groep gniffelend ons voorbij. Na wat geklungel met het oppompen van de nieuwe band moest de achtervolging op de B groep worden ingezet. De stevige wind in de rug hielp ons.

 

Tegelijk met de B Groep arriveerden wij op onze rust in Meersel-Dreef. Gerard trakteerde iedereen op een overheerlijke bak koffie als dank voor het weer een jaartje ouder mogen worden. Gerard alsnog gefeliciteerd.

 

De terugreis naar ons thuishonk verliep moeizamer met de aanwakkerende wind in de zij of pal op kop. De animo om op kop te komen was hierdoor een stuk minder. Het leek wel of iedereen tijdens de rust een briefje van de dokter had meegekregen.  Met toch nog een mooi gemiddelde van 27,5 km kwamen we thuis. Al bij al een mooie rit.

Johan Suijkerbuijk

september, 2022

Geen evenementen

X