Archief ToernieuwsBlog

CLUBRIT DE MAATJES 31 MAART 2019 door Freek Domenie (blog)

By 31 maart 2019 No Comments

Clubrit De Maatjes

verslag van Freek Domenie

Wat stond er vandaag op het programma.  De clubrit van FC Brabantia “de Maatjes”. Weersvoorspelling veel wind (nou dat klopte dan ook wel). De dag ervoor nog wat twijfels via de app: Wintertijd of Zomertijd, start om 09:00 of om 09:30, vertrek vanaf de vijfsprong? Vergeleken met gisteren was de opkomst karig met 4 man van de A groep en 2 van de B groep (Freek, Henk, Burny, Pierre, Marcel en John ). Voor vertrek nog wat twijfels waarheen. Uiteindelijk werd er gekozen voor een ritje naar Willemstad. Volgens mij hadden er enkele wel last van de zomertijd (een uurtje korter slapen want tijdens de rit werd het plan aangepast). Het doel voor de koffie werd Steenbergen.  Reden: dan komt de wind uit een goede hoek. Helaas was dat niet het geval. Veel flinke wind tegen. Maar dat kan de pret niet drukken. Er werd veel kopwerk afgewisseld en er was natuurlijk 1 heel sterk persoon bij “Burny”!! Die draait zijn hand niet om voor een beetje kopwerk tegen de wind in. Koffie gedronken in Steenbergen. Wij hadden tijdens de koffie ook nog wat entertainment: Burny gaf een kleine demonstratie wat speeddate inhoud. Nieuwsgierig? Vraag het hem een keer voor te doen. Ook wist hij ons aan het lachen te krijgen met een mop over twee dames, een brug en de A27. Ik ben niet zo goed in moppen navertellen dus dat laat ik aan een ander over. Na de koffie via Roosendaal terug met uiteraard veel tegenwind. Ondanks de wind en alle veranderingen was het voor ons allemaal weer een geslaagde rit.

Op naar de volgende ronde.

Allen bedankt voor de samenhorigheid en de prettige rit.

Groeten van Freek.

september, 2022

Geen evenementen

X