Geen categorie

Website door M2iD

By 21 mei 2019 No Comments

Website door M2iD

Idee, ontwerp en uitvoering!

M2iD maakt de huisstijl die naadloos bij je past. Zij creëren en bewaken de identiteit van jouw bedrijf voor een professionele uitstraling en herkenbaarheid, zoals zij ook voor FC Brabantia deden. Met hun creatieve, doordachte aanpak en aandacht voor details zorgen zij met hun grafische diensten voor een betere zichtbaarheid. Fysiek en op internet.

ID en idee

De letters iD betekenen twee dingen. Marco legt uit: “Alles begint met een idee, en daar zitten wij vol mee. Maar het gaat ook over identiteit. Ieder bedrijf of iedere instelling heeft een bepaalde identiteit en wil die met een logo en een huisstijl uitstralen. Achter die uitstraling hoort een filosofie te zitten, met de juiste vormgeving, kleuren en sfeer. Een uitstraling die nu bij een bedrijf past, maar ook bij de toekomstplannen. En wij zorgen daarvoor.” Dat Marco met zijn mensen daarvoor niet over één nacht ijs gaan is al snel duidelijk: “Met een 8 zijn we niet tevreden. We gaan altijd voor de 10.”

Offline en online

Als er eenmaal een huisstijl bedacht is, kan M2iD daarna alle soorten uitingen bieden. “We verzorgen zowel visitekaartjes als full colour brochures of magazines, maar denk ook aan menukaarten, spandoeken of autobelettering. Je kunt het zo gek niet bedenken, want alles waar je een logo op wilt gebruiken, kun je zorgeloos aan ons overlaten.” In de online wereld zijn er ook talloze manieren om jezelf kenbaar te maken. “Het begint natuurlijk met een professionele website, maar om bezoekers te krijgen, zijn er allerlei methodes om onder de aandacht te komen. Zo regelen we ook banner-advertenties die zichtbaar zijn op bijvoorbeeld Nu.nl of Buienradar.

Neem een kijkje op de website van M2iD

september, 2022

Geen evenementen

X