Archief Toernieuws

SPEER VAN RIJSBERGEN 23 JUNI 2019 door Gerard van Gameren

By 24 juni 2019 No Comments

Speer van Rijsbergen

verslag van Gerard van Gameren

Een 4-tal leden wilden om 8 uur uit Rijsbergen vertrekken ivm voorspelde tropische temperaturen. Gerard vertrok om 7:15 uur per fiets naar Rijsbergen en toen was het al 18 graden! Bij de sporthal stond al een aardig aantal rijders MET fiets te wachten tot het inschrijfbureau om 8 uur zou openen. Je moest met fiets door de sporthal om bij het inschrijfbureau te komen. Lekker veilig, want fiets hoef je nergens te parkeren. Na het bevestigen van deelnemerskaart aan stuur of zadel vertrokken we om 8:15 uur. Helaas zonder Arjan, die we achteraf net gemist bleken te hebben. Omdat we gisteren al in Huijbergen en Woensdrecht geweest waren gaven we er de voorkeur aan om eerst de 63 km oostwaarts van Rijsbergen te rijden. Dat verliep vlotjes; wel een paar rijders ingehaald, maar bij de pauzeplek zei men dat we de eersten waren.

Na precies 2 uur waren we terug in Rijsbergen, waar een gezellige sfeer heerste. We konden ons tegoed doen aan allerlei drankjes en versnaperingen.  Burny moest helaas opgeven wegens een opgezette knie. Pierre en Gerard begonnen nu aan het parcours van de 100 km, die we niet van plan waren geheel te rijden. En net als bij de 63 km hadden we het parkoers geheel voor ons zelf. Iedereen was nl. allang vertrokken. En dat vonden we helemaal niet erg, wetende dat  er al 1500 voor ons reden.

Na Nieuwmoer vonden we het welletjes; we waren dik tevreden met de gereden 125 km en voor de 30 graden thuis. Kunnen terugkijken op een mooie rit; goed verzorgd; gemoedelijke sfeer; alle pijlen stonden er nog. Voor herhaling vatbaar!!

juli, 2022

Geen evenementen

X