Archief belangrijk nieuws

VERSLAG OPEN DAG/MINI CLINIC 2019 door Marcel van der Horst

By 10 oktober 2019 No Comments

Open dag/mini clinic

Verslag van Marcel van der Horst

Terugblik open dag mini clinic.

Na een lange voorbereiding is het er dit jaar gelukkig nog van gekomen.
En wel op zondag 29 september.

Ondanks het voorspelde slechte weer was er voldoende support vanuit de leden  om de nodige voorbereidingen te treffen zodat we ons in het centrum van Rucphen  goed konden presenteren. Als bescherming tegen het slechte weer was het een eerste vereiste om ons zelf tegen de regen te beschermen. Dus het plaatsen van de tent was geen overbodige luxe. Daarnaast de nodige spandoeken en vlaggen van onze sponsoren opgehangen zodat we goed zichtbaar waren voor het winkelende publiek. Om dit alles tot een succes te maken waren er tevens door Martens  Tweewielers een 6-tal  prachtige fietsen, zowel mountainbikes als racefietsen beschikbaar gesteld.

Om 10 uur stonden we dus paraat om de belangstellenden te ontvangen. Helaas waren er in de voorgaande periode slechts 2 aanmeldingen voor de mini clinic. We hadden er uiteraard op gerekend dat er nog geïnteresseerden spontaan op de dag zouden komen maar helaas is dat niet gebeurd.

Ondanks alles hebben we toch 2 personen blij gemaakt met de clinic waarbij we ze uitleg hebben gegeven over zowel het mountainbiken als de techniek.  De kandidaten waren blij dat ze hadden deelgenomen en hadden het geheel als positief ervaren. Wij hadden natuurlijk gehoopt op meer deelnemers maar het laat zich helaas niet plannen.

Daarnaast hebben we zowel onszelf FC Brabantia als onze sponsoren goed zichtbaar gemaakt bij het winkelende publiek. Dus de naamsbekendheid is weer vergroot. Mogelijk dat daar op termijn nog iets uit voort gaat komen.

Terugkijken is het een evenement geweest waar we als werkgroep trots op kunnen zijn.     We kunnen er lering uit trekken zodat we met een volgend evenement mogelijk nog gerichter aan de slag kunnen gaan.

 

Rest ons als werkgroep nog een ieder die heeft bijgedragen aan deze dag nogmaals te danken voor zijn of haar inspanningen.

september, 2022

Geen evenementen

Wil je een keer vrijblijvend meefietsen?

Kijk op het rittenschema, kom naar Laco sportcentrum De Vijfsprong en fiets mee.

september, 2022

Geen evenementen

X