Archief Toernieuws

NK Zwift 2020

By 19 oktober 2019 No Comments

NK Zwift 2020

Wielerbond KNWU en Zwift organiseren op 26 februari het eerste NK Zwift. Iedereen - met een profiel op Zwift - kan meedoen aan dit open kampioenschap en zich meten met de rest van fietsend Nederland.

Zijn er leden van FC Brabantia die willen deelnemen aan het NK Zwift?

Dat kan! Je kunt deelnemen in één van de vier categorieën die zijn ingedeeld op de wattages die iemand per kilo lichaamsgewicht wegtrapt. Elke categorie rijdt 5 ronden op de Watopia Flat Route. Deelnemen kan eenvoudig via de optie events in de Zwift app (daar meld je je op de dag zelf via de app aan), of als je zondagochtend inlogt op Zwift via het startscherm. Je wordt dan vanzelf tijdig in het startvak geplaatst. De KNWU benoemt uiteindelijk 8 kampioenen. In elke categorie wint één vrouw en één man. Wil je serieus meedoen om de prijzen of in ieder geval je vrienden voorblijven? Dan is het wel verstandig om alvast te oefenen. Succes!

Meer informatie over het NK Zwift vind je hier.

september, 2022

Geen evenementen

X