Geen categorie

LUXEMBURG – ETTEN-LEUR 2020

By 13 januari 2020 No Comments

Luxemburg - Etten-Leur

Net zoals vorig jaar organiseert onze zustervereniging TC DSE uit Etten-Leur, met onze sponsor Lauwen Transport in haar gelederen, de toertocht Luxemburg - Etten-Leur.

Tourclub TC D.S.E. gaat op zaterdag 20 juni a.s. haar 2e tourtocht Luxemburg – Etten-Leur organiseren. Een rit over een afstand van 315 km.

De start van deze tocht is in het mooie dorpje Vianden. Van daaruit zal de tocht via Kautenbach – Wilwerwiltz – Clervaux – Vielsalm – Spa – Barchon – Maastricht – Hasselt – Turnhout naar Etten-Leur voeren. Onderweg zullen er verschillende “pukkels” in de Ardennen bedwongen moeten worden, zoals de Cote de Wanne – Le Rosier – Cote de Maquisard en de Halembaye, allen bekend uit de klassieker Luik – Bastenaken – Luik. In totaal zo’n 2.900 hoogtemeters.

Er zijn onderweg 3 rustplaatsen. Als begeleiding worden de renners vergezeld door een voorrijwagen, 3 motorrijders en een reparatiebus. De totale groep zal bestaan uit maximaal 50 deelnemers waarbij het motto is: Samen uit en samen thuis!

De start is gepland om 5 uur ‘s-ochtends en de aankomst in Etten-Leur zal omstreeks 19.30u zijn.

Ook dit jaar zal, net zoals vorig jaar, de opbrengst van de rit weer naar een goed doel gaan. Toen werd de opbrengst geschonken aan de Stichting NUJIJ. Voor meer informatie over deze tocht kun je kijken op www.tourclubdse.nl of mailen naar info@tourclubdse.nl

juni, 2020

27jun08:0014:30Clubrit: BiesboschKlik voor meer details.

28jun08:3011:30Clubrit: NoordhoekKlik voor meer details.

X