Ritverslagen

CLUBRIT 29 februari 2020 Zevenbergen

By 29 februari 2020 No Comments

29 februari Clubrit Zevenbergen 54km

Ondanks de voorspelde windkracht 5 stonden er 10 leden aan de start, plus 1 gastrijder. In een mum van tijd waren we al in Moerdijk, want de wind kwam uit het zuiden. Iedereen kon dit leuke tempo gemakkelijk bijhouden. Maar bij de start werd al gesproken over eerst het zoet en dan het zuur. Dus stuurtje stevig vasthouden. Er werd redelijk goed in een waaier gereden en achteraf was iedereen blij niet thuisgebleven te zijn. De voorspelde regen viel toen we net thuis waren. Had eerder gekund, maar 2 rijders reden lek. Natte wegdekken bevorderen dat, alhoewel de 1e kwam door een kuil. We noemen geen namen, want dat is niet goed voor je imago. Maar het begon met een b en een r, dus brr. Maar we kijken wel uit naar de lente!!
Wel apart dat het vandaag de 29e is. Dat wordt dus weer 4 jaar wachten.

 

Het rittenschema kun je terugvinden in het menu van onze website. Op de pagina van het rittenschema kun je door linken naar de pagina van het clubkampioenschap waar steeds weer de actuele stand wordt weergegeven.
Zoals bepaald door onze Algemene ledenvergadering kun je de pagina met de standenlijst alleen via een inlogcode bereiken. Alle leden zijn in het bezit van hun code.

Veel rijplezier voor het nieuwe seizoen.

september, 2022

Geen evenementen

X