Ritverslagen

CLUBRIT 07 maart Meerseldreef

By 7 maart 2020 No Comments

07 Maart Clubrit Meerseldreef 59 km

Bij de vijfsprong was het om 09.30 uur mooi volgestroomd met rood-zwart- witte tenue`s. Dit kwam denk ik door het heerlijke zonnetje wat aan de hemel verrees. Het zou een prachtige ochtend worden al was het maar net 3 graden, dus de overschoenen en lange handschoenen waren volop aanwezig.
20 rijders aan de start, onee er kwam er nog 1 net op tijd aanrijden dus met 19 man en 2 dames vertrokken we richting Schijf en Achtmaal.

De A groep met 7 man ging voorop want die hadden er zin in vandaag.
De B deed het zoals gebruikelijk wat rustiger aan en sommige ex-A rijders wilden hun beentjes een beetje laten wennen aan het fietsen om niet gelijk oververmoeid thuis te komen en lekker mee kunnen draaien bij de B mannen en dames.
Martinette had op haar mooie nieuwe fiets de smaak te pakken en ging gelijk op kop en gaf die maar 1 keer af om gelijk weer over te nemen.
Op haar nieuwe fiets werd al driftig gezocht naar het verborgen motortje maar die was niet te vinden.
Ze is gewoon goed aan het trainen voor de rit over een tijdje naar de top van de Mont Ventoux.
De A zat al ruim aan de koffie met appeltaart (met slagroom) bij Martens in Meersedreef toen de B aankwam. Het zat goed vol dus de B moest een hoek achterin de zaak opzoeken voor het verdiende kopje koffie.

Er werd zoals gebruikelijk gratis een keer bijgeschonken en na een plasje werd weer op de fiets gestapt richting Rijsbergen.

De wind was niet onze vriend op de terug weg, maar de meeste van de groep hadden daar geheel geen moeite mee want de afgelopen weken was het vele malen erger, dus dit noemde ze een briesje, waar de andere moesten stoempen.
Met Sprundel in zicht verliet de een na de ander de groep om richting huis te gaan en de verdiende douche op te zoeken.
Peter had het helemaal gehad en zelfs het B tempo werd hem iets te veel na 2 maanden te hebben stil gelegen. Hij is op eigen verzoek na de rotonde heerlijk rustig alleen huiswaarts gereden en zag de groep langzaam uit het zicht verdwijnen.

Het was weer een mooie tocht geweest door vele mooie landweggetjes en uiteraard verkeers luw.

Een promotie voor onze vereniging waar nieuwe mensen altijd welkom zijn.

 

 

 

Het rittenschema kun je terugvinden in het menu van onze website. Op de pagina van het rittenschema kun je door linken naar de pagina van het clubkampioenschap waar steeds weer de actuele stand wordt weergegeven.
Zoals bepaald door onze Algemene ledenvergadering kun je de pagina met de standenlijst alleen via een inlogcode bereiken. Alle leden zijn in het bezit van hun code.

Veel rijplezier voor het nieuwe seizoen.

september, 2022

Geen evenementen

X