Archief Nieuwsbrieven

NIEUWSBRIEF JUNI 2020

By 30 juni 2020 No Comments

NIEUWSBRIEF JUNI 2020

De nieuwsbrief van juni 2020 staat natuurlijk in het teken van de versoepeling van de corona maatregelen, waardoor we weer als groep mogen gaan fietsen.

Maar naast de positieve effecten van de versoepeling van de corona maatregelen staan we ook stil bij de sporen die corona voor ons als club heeft achtergelaten. Daarbij moeten we ons natuurlijk wel realiseren dat deze gevolgen in het niet vallen bij wat sommige families echt aan ellende hebben meegemaakt.

Ook het gewone nieuws wordt gedeeld met onze leden, waaronder informatie over de actie met zomerhandschoentjes, de feestmiddag, de presentatie van het nieuwe rittenschema, de Rogelli veldtoertocht 2020 en een vooraankondiging van de Rabo ClubSupport 2020.

We wensen je veel leesplezier.

Klik hier voor de nieuwsbrief van juni 2020.

september, 2022

Geen evenementen

X