Archief belangrijk nieuws

ROGELLI VELDTOERTOCHT 2020 GAAT NIET DOOR

By 3 september 2020 No Comments

Rogelli veldtoertocht 2020 gaat NIET door

Helaas heeft het bestuur van FC Brabantia moeten besluiten om de ROGELLI veldtoertocht van dit jaar niet door te laten gaan.

Tijdens de bestuursvergadering van woensdag 2 september heeft het bestuur helaas moeten besluiten om de veldtoertocht van 2020 niet door te laten gaan.

Voortschrijdend inzicht in de gedragingen en mutaties van het Corona virus COVID-19 dwingen het RIVM en de regering tot steeds wijzigende voorschriften en regelgeving voor het maatschappelijk leven en dus ook voor het organiseren van (sport)evenementen.

Deze voorschriften leiden tot een complexiteit bij deze organisaties waar verenigingen nauwelijks tot niet aan kunnen voldoen.
Buiten dat heeft het bestuur het standpunt ingenomen dat veiligheid en gezondheid van zowel deelnemers als van de vele vrijwilligers boven al gaat.

Daarom hebben wij noodgedwongen dit besluit moeten nemen temeer daar het einde van deze vervelende situatie nog niet echt in zicht is.

Zodra de situatie genormaliseerd is zullen wij uiteraard de zaak opnieuw bekijken en op eventuele nieuw  mogelijkheden toetsen.

Wij vertrouwen op begrip van onze leden en alle deelnemers.

september, 2022

Geen evenementen

X