Ritverslagen

MTB en in de Loonse en Drunense Duinen

By 20 oktober 2020 No Comments

lekker raggen door de duinen

Ritje loonse en drunense duinen.

 

We hebben ons getrakteerd op een uitstapje naar de drunense duinen en het weer was ons zeer goed gezind was wel aan de koude kant toen we  vertrokken maar dat ging  snel over toen we de eerst klimmetjes kregen .
We zijn begonnen met de zwart route die begint vrij snel met leuke klimmetjes en afdalingen met lekker veel bochtjes. Halverwege wordt je trakteert op een mooi uitzicht  op het hoogste punt van de duinen als je boven geploeterd bent schitterend gezicht samen met het zonnetje erbij.

Toen we weer terug bij de parkeer plaats kwamen  besloten we om de groene route er aan te plakken we hadden nog wel wa puf over.  De groene route is wat vlakker dan de zwarte route maar zeker net zo leuk om te rijden mooi paden en veel snelle bochtjes .

Bij terug komst hebben we de tafel gedekt en genoten van een lekker baksku koffie en voor de Philippe een lekker baksku thee meej nun appelflap erbij om ons uitstap  compleet te maken zeg maar. Het was een geslaagde rit .

Het volgende uitstapje met de mtb zal misschien wel naar de Utrechtse heuvel rug zijn weer een andere uitdaging en voor iedereen die denk dat lijkt mij ook wel leutig zeggen wij nie twijfel en gewoon proberen Samen uit Samen aan de koffie en wa lekkers.

Houdo en de Groeten van Pierre

september, 2022

Geen evenementen

X