Nieuwsbrief

NIEUWSBRIEF MAART 2021

By 6 maart 2021 No Comments

NIEUWSBRIEF MAART 2021

De nieuwsbrief van maart 2021 staat voor het grootste deel in het teken van nieuwe initiatieven van onze werkgroep Tochten Commissie. Mogelijk binnen de beperkingen van de strijd tegen het corona virus.

Je vindt hier onder andere informatie over het fenomeen ALFABET RITTEN.

Een heel leuke en uitdagende activiteit om alleen of met een fietsmaatje de zoektocht aan te gaan naar plaatsnamen, waarbij het totaal van alle eerste letters van de verschillende dorpen/steden het woord LENTEKLEURENTOCHT vormen.
Deelname staat open voor zowel leden als niet-leden. 

Er wordt een heus klassement van bijgehouden en wat gepubliceerd wordt op onze website. Aan het einde van de rit kun je er ook nog leuke prijsjes mee verdienen.

Wil je meer weten lees dan onze nieuwsbrief van maart 2021. Klik hier om deze te openen. Of bezoek onze speciale webpagina “ALFABETRITTEN” met meer informatie en uitleg over de mogelijkheid tot inschrijving.

april, 2021

Geen evenementen

X