Archief belangrijk nieuws

CORONA TESTRIT

By 10 april 2021 No Comments

Corona testrit op 17 april

De TC nodigt alle leden uit voor een testrit op zaterdag 17 april.
Start om 9 uur!

De bedoeling is dat we samenkomen op de bekende plek van de Vijfsprong ( 1,5 meter afstand houden EN mondkapje op) en gaan vertrekken in DUO’s met een minimale afstand van 100 meter tot het volgende duo. Eén TC lid rijdt voorop en één TC lid rijdt achterop en die  kunnen onderling bellen als we elkaar onverhoopt uit beeld rijden door bijv een lekke band.

Wij realiseren ons dat er van jullie een flinke discipline gevraagd wordt. Zonder die discipline zal de testrit geen vervolg kunnen krijgen. Maar daar gaan we uiteraard niet van uit. Dus bij een geslaagde test willen we weer een rittenprogramma opstellen met daarin onze trainingsritten van tussen de 50 en 60 km.

De gezamenlijke snelheid voor deze testrit willen we stellen op gemiddeld 25 km per uur. Dat wil zeggen dat zowel A als B rijders mee kunnen rijden.

Gekozen is voor de 5-dorpenrit van 57 km. Door de opzet van deze route kan een ieder de rit inkorten daar waar gewenst. Voor de GPX downloaders: deze rit staat op Bikemap onder B:Vijfdorpenrit.

Wij hopen jullie zaterdag 17 april aan de start te zien om er gezamenlijk een geslaagde Coronaproofrit van te maken!

juli, 2022

Geen evenementen

Wil je een keer vrijblijvend meefietsen?

Kijk op het rittenschema, kom naar Laco sportcentrum De Vijfsprong en fiets mee.

juli, 2022

Geen evenementen

X