GEWIJZIGD rittenschema 3e kwartaal 2021

Het rittenschema voor het 3e kwartaal van 2021 is gewijzigd.

Door een besluit genomen op onze algemene ledenvergadering van zondag 27 juni j.l., is het rittenschema voor het 3e kwartaal van dit jaar gewijzigd.

Tijdens deze vergadering is namelijk besloten om in de zomerperiode op zondag weer op de weg te gaan rijden i.p.v. iedere zondag op de MTB. De MTB rit verdwijnt niet helemaal van het programma, maar zal in de zomerperiode slechts 1 x per maand worden gereden.

Dit is inmiddels aangepast in het gewijzigde rittenschema wat je hier op de website kunt vinden door hier te klikken of door direct naar de pagina “RITTENSCHEMA” te gaan.
Uiteraard zal het schema ook nog als PDF naar de leden worden gestuurd.

Het downloaden van de rit kan meteen op dezelfde webpagina. Druk daarvoor op de blauwe knop “BEKIJKEN EN DOWNLOADEN CLUBRITTEN”. Door deze link te activeren kom je bij een tabel waarin alle clubritten van FC Brabantia zijn opgenomen. Om de juiste rit te vinden tik je bij de zoekfunctie (rechts boven de tabel) de naam van de clubrit of een trefwoord.
Voor het downloaden activeer je de link in de laatste kolom met de tekst “BEKLIJKEN EN DOWNLOADEN”.

Het werkt sneller dan het rechtstreeks zelf zoeken in het Brabantia account van Bikemap. Dat account is overigens vanaf heden ook niet meer openbaar en alleen toegankelijk voor de beheerder van dat account Gerard van Gameren. Dit ter beveiliging van onze ritten.

maart, 2023

Geen evenementen

Wil je een keer vrijblijvend meefietsen?

Kijk op het rittenschema, kom naar Laco sportcentrum De Vijfsprong en fiets mee.

maart, 2023

Geen evenementen

X