Geen categorie

LUXEMBURG – ETTEN-LEUR 2021

By 3 juli 2021 No Comments

Luxemburg - Etten-Leur

Onze zustervereniging TC DSE uit Etten-Leur, met onze sponsor Lauwen Transport in haar gelederen, organiseert dit jaar weer de toertocht Luxemburg - Etten-Leur.

Tourclub TC D.S.E. gaat op zaterdag 10 september a.s. haar tourtocht Luxemburg – Etten-Leur organiseren. Een rit over een afstand van 325 km.

Voor deze tocht zijn er nog een 15 plaatsen beschikbaar. Tot nu toe hebben zich al 45 deelnemers ingeschreven. De inschrijfkosten voor dit weekend zijn € 175,- all-in . Dit is dus inclusief vervoer, diner, overnachting, ontbijt en gehele verzorging tijdens deze tourtocht die op zaterdag om 5.00 uur zal starten in Vianden, Luxemburg.

Het definitieve programma met vertrektijden e.d. zal t.z.t. op de website van TC DSE (www.tourclubdse.nl) verschijnen. Elke deelnemer zal tevens uitgenodigd worden op de informatieavond die ongeveer zes weken voor de geplande datum zal plaats vinden.

De opbrengst zal ook dit jaar weer naar een goed doel gaan t.w. de Stichting NUJIJ, een stichting die zich inzet voor jong volwassen kankerpatiënten in de leeftijd tussen 18-40 jaar en chronisch zieke kinderen in de leeftijd tussen 4-12 jaar.

Aanmelden kan via deze link van de website van TC DSE: https://www.tourclubdse.nl/luxemburg-etten-leur/inschrijven/

Meer informatie kun je krijgen via: info@tourclubdse.nl

september, 2022

Geen evenementen

X