Toernieuws

Rittenprogramma 4e kwartaal 2021 is bekend.

By 29 september 2021 No Comments

Rittenprogramma 4e kwartaal 2021 is bekend.

Het zomerseizoen is afgesloten per 7 oktober, waarna we verdergaan met ritten voor het winterseizoen. Deze ritten hebben een tweeledig doel namelijk enerzijds het onderhouden van de conditie in de winterperiode en anderzijds het actief bezig zijn met de andere discipline van onze sport het mountainbiken.

Om invulling en een leidraad te geven aan deze doelstellingen heeft de TC een rittenprogramma samengesteld voor het 4e kwartaal van 2021.

De ritten op de weg worden korter en worden gereden zonder koffiepauze. De conditie kunnen we op niveau houden en gelijktijdig bieden we hiermee een alternatief voor de leden die geen liefhebber zijn van het crossen door de bossen.
Voor de leden die daar wel van houden biedt het rittenprogramma voldoende uitdaging door met name mee te doen in de verkenningstochten voor onze eigen Rogelli veldtoertocht, welke gehouden wordt op zondag 5 december a.s. In het rittenprogramma zijn ook een paar veldtoertochten opfgenomen van collega wielerverenigingen.

Voor ieder wat wils dus. Nieuwsgierig? Klik hier voor het rittenschema.

december, 2022

Geen evenementen

Wil je een keer vrijblijvend meefietsen?

Kijk op het rittenschema, kom naar Laco sportcentrum De Vijfsprong en fiets mee.

december, 2022

Geen evenementen

X