Ritverslagen

Cursus wegkapitein

By 26 april 2022 No Comments

In 2 dagen zijn een tiental leden bevorderd tot wegkapitein van de vereniging.

Onder de bezielende leiding van Hans van Elsen hebben de leden een cursus veiligheid en gedrag op de weg gekregen.
Ook werd ons een nieuwe manier van wisselen voorgedaan om zo veiliger van kop te wisselen.

De eerste ochtend werd de theorie besproken maar door de kou wilde de meeste mensen niet gaan fietsen dus werd er een nieuwe datum afgesproken om het in de praktijk te brengen.Na een goede rit en een kopje koffie met lekkers werd op zondag 24 april een vruchtbare ochtend afgesloten.

Nu in de praktijk brengen zodat we allemaal veilig en netjes kunnen blijven fietsen en elkaar gaan aanspreken op onregelmatigheden, want voor elke rit zal voortaan een wegkapitein worden aangewezen die toezicht houd op de gemaakte afspraken.

 

X