FIETSCLINIC 2019

Kom kennis maken met FC Brabantia. Wie durft de uitdaging aan?

Lees onderstaande info en vul daarna het inschrijfformulier in.

Op zondag 29 september 2019 houdt FC Brabantia een open dag/mini clinic voor belangstellenden die graag een keer met ons willen meefietsen en/of willen kennis maken met de racefiets of mountainbike.

De open dag / mini clinic is te bezoeken van 10.00 uur tot 15.30 uur. De locatie is de Jeu de Boulesbaan gelegen Rucphense Vaartkant 29 te Rucphen (is tegenover gemeenschapshuis Agora). De clinics duren ongeveer 1 uur.

Op elk heel uur, dus 10.00 uur, 11.00 uur enz tot 15.00 uur, zal onder begeleiding van leden van FC Brabantia een korte weg- of mountainbike rit worden gereden. Hierin zal onder andere aandacht worden besteed aan rijden in een groep, bochtentechniek, omgaan met clickpedalen enz.

Vanaf de Jeu de Boulesbaan zal via de Kerkstraat een rit over een gedeelte van de MTB-route van de Rucphense bossen worden gereden. Enkele pittige heuvels zullen hierin niet ontbreken. Dit alles onder begeleiding van leden van FC Brabantia.

Als je al in het bezit bent van een race- of MTB-fiets kun je deze meebrengen. Ben je nog niet in het bezit van een race- of MTB-fiets geen nood. Onze sponsor Martens Tweewielers zal met zowel race- als MTB-fietsen bij de Jeu de Boulesbaan aanwezig zijn om tijdens de mini clinic te mogen gebruiken. De leenfietsen zullen voor aanvang van de rit door een medewerker van Martens Tweewielers op jouw maat worden afgesteld.

Indien je de uitdaging aan durft vriendelijk verzoek om onderstaand inschrijfformulier in te vullen en te verzenden zodat wij de juiste voorbereidingen kunnen treffen.

Tot zondag 29 september

DURF JE EN WIL JE? KLIK DAN HIER VOOR HET INSCHRIJFFORMULIER.