NTFU/FIETSPORT VERZEKERING

Een ongeval tijdens het fietsen is iets waar je natuurlijk liever niet aan denkt. Mocht het je toch overkomen dan is het in eerste instantie natuurlijk te hopen dat er geen persoonlijke schade is, zowel niet bij jezelf maar ook niet bij een eventuele betrokken mede weggebruiker.

Voor de schade aan je fiets ben je door het lidmaatschap van FC Brabantia standaard verzekerd tot een bedrag van maximaal € 1.000,=.

Via je account bij www.fietssport.nl kun je de schade melden en claimen.
Klik hier voor meer informatie en voor de voorwaarden.

Zorg ervoor dat je account bij Fietsport is geactualiseerd. Lees hiervoor onderstaand bericht van de NTFU en onderneem de benodigde acties.

BERICHT VAN DE NTFU

Gegevens wijzigen, producten aanvragen of wijzigen, je ledenpas digitaal aanmaken en schade melden kan op de site Fietssport.

Heb je nog geen account? Ga naar www.fietssport.nl en klik rechtsboven op “registreren” en voer je gegevens in.  Er komt dan een stap waarin wordt gevraagd naar je NTFU-lidnummer. Eenmaal afgerond heb je het (voor NTFU-leden gratis) plusaccount.

Als je ingelogd bent en rechtsboven naast je naam op het poppetje met helmpje klikt en naar “mijn gegevens” gaat zie je vanaf nu je scan&go-code staan. De scan&go-code kun je op je mobiel meenemen om bij een tocht te laten scannen: ga op je mobiel naar internet en maak een snelkoppeling aan naar je beginscherm (op de iphone onderaan in je menu een vierkantje met een pijl omhoog), op je mobiel met dezelfde inlog inloggen en dan zie je ook bij mijn gegevens je scan&go-code. Wil je geen koppeling naar je beginscherm dan kun je ook heel simpel een foto met je mobiel maken van de code op je computerscherm.

Er is ook een printversie van jouw ledenpas af te drukken of je kunt een plastic ledenpas tegen betaling van € 5,-  afnemen. Dat kan onder “mijn producten”.

Gegevens aanpassen kan onder “mijn gegevens”. Diensten aanvragen of wijzigen via “mijn producten”. Schade melden kan met het online formulier ook onder “mijn producten”.

december, 2022

Geen evenementen

SPONSOREN    FC BRABANTIA

 

 

[gs_logo sponsoren fc brabantia = ”slider1 ″]

Wil je een keer vrijblijvend meefietsen?

Kijk op het rittenschema, kom naar Laco sportcentrum De Vijfsprong en fiets mee.

Eerstvolgende Brabantia clubrit

december, 2022

Geen evenementen