Wij zijn een fietsclub uit de gemeente Rucphen.

Via deze site willen wij onze leden op de hoogte houden van alle ontwikkelingen binnen onze vereniging en tevens willen wij deze site gebruiken als informatiebron voor andere belangstellenden.

Daarom treft u op deze site naast onder meer het rittenprogramma, verslagen van de gereden toertochten en nieuws van onze vereniging ook informatie aan betreffende de mogelijkheid om lid te worden van FC Brabantia en de daaraan gekoppelde voordelen van zo’n lidmaatschap.

Eén van de voordelen van het lidmaatschap van FC Brabantia is het feit dat dit lidmaatschap betekent dat je gelijk ook lid bent van de overkoepelende wielerbond NTFU. Dat lidmaatschap houdt tevens in dat je automatisch verzekerd bent tegen schade aan je fiets tot een maximum van € 1.000,=.
Voor meer informatie zie NTFU/Fietssport verzekering.

Het belangrijkste evenement, georganiseerd door FC Brabantia is de ROGELLI veldtoertocht welke jaarlijks wordt gehouden op de 1e zondag van december. Informatie over deze veldtoertocht wordt dan ook uitgebreid behandeld op deze site met een eigen hoofdstuk.

Als laatste, maar zeker niet onbelangrijkste, willen wij deze site gebruiken als promotie-tool voor onze sponsoren. Sponsoren dragen enorm bij aan de financiële behoeften van onze vereniging, waarvoor wij deze sponsoren erg dankbaar zijn.

CLUBHISTORIE

oktober, 2020

24okt08:3010:00Clubrit: Trainingsrit 2 KlundertKlik voor meer details.

25okt09:3011:30Algemene ledenvergaderingKlik voor meer details.

31okt13:0015:00Clubrit: Trainingsrit 3 AchtmaalKlik voor meer details.

SPONSOREN   FC BRABANTIA

 

Logo Dynamico
Logo Haan tankstation
Logo Martens Tweewielers
Logo Optiek van Meer
Logo PLUS Manniën
Logo Rogelli Sportswear
Logo T&K Administraties
Logo Wagtmans Verzekeringen

Wil je een keer vrijblijvend meefietsen?

Kijk op het rittenschema, kom naar Laco sportcentrum De Vijfsprong en fiets mee.

Eerstvolgende Brabantia clubrit

oktober, 2020

24okt08:3010:00Clubrit: Trainingsrit 2 KlundertKlik voor meer details.