Nieuws


Op deze pagina houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze vereniging in de meest brede zin van het woord.

 

Dat betekent dat we hier sportieve, organisatorische en andere relevante berichten zullen plaatsen, die van belang n zijn voor onze leden en sponsoren.

Links naar belangrijke pagina's voor onze leden.


Rogelli veldtoertocht 2023

De Rogelli veldtoertocht 2023 is net als voorgaande edities weer een groot succes geworden.

 

De enige noodzakelijk doorgevoerde wijziging was de locatie van het inschrijfbureau. Laco is gestopt met de exploitatie van sporthal De Vijfsprong en bovendien heeft de sporthal op dit moment een tijdelijke andere bestemming.

Martens Tweewielers was als sponsor gelukkig bereidwillig om dit gedeelte van de organisatie in te vullen. Zij hebben dat op een uitstekende manier verzorgd, waarvoor heel veel dank.

 

Meer dan 1000 deelnemers hebben deelgenomen aan onze veldtoertocht. De eerste "strijders" vertrokken al vroeg op zondag 3 december aan hun 27 of 47 kilometer. Een prachtige tocht, voor het grootste gedeelte door de Rucphense bossen, maar deels ook door de bossen van Essen.

De weergoden waren ons goedgezind, het parcours lag er uitstekend bij, de rustplaats was als vanouds weer prima verzorgd, de uitpijling klopte fantastisch. Kortom de deelnemers hadden niets te klagen, en dat deden ze dan ook niet.

Iedereen heeft genoten van deze prachtige dag en het stimuleert zowel de sponsoren als de vrijwilligers om alvast uit te kijken naar de tocht in het nieuwe jaar 2024. Deze zal worden gehouden op zondag 1 december.

 

Rest ons natuurlijk nog alle sponsoren en in het bijzonder onze hoofdsponsor Rogelli te bedanken voor hun bijdrage. Maar je kunt nog zoveel sponsoren hebben, zonder de enthousiaste medewerking van al onze vrijwilligers zou het slagen van deze tocht nooit een garantie kunnen zijn. Daarom ook voor hen een welgemeend "bedankt".

Hopelijk zien we elkaar weer op 1 december 2024! 


Rabo ClubSupport

Met Rabo ClubSupport investeert de Rabobank een deel van haar winst in lokale clubs en verenigingen. We hebben ons als FC Brabantia ingeschreven voor deze actie om onze financiële positie op niveau te houden ten gunste van onze leden.

 

Als lid van jouw Rabobank kun je van 4 september t/m 26 september stemmen op FC Brabantia. Ben je nog geen lid van de Rabobank, vraag dan nu jouw lidmaatschap aan, zodat je straks jouw stem uit kunt brengen. Of ken je iemand die lid is van de Rabobank, vraag hem/haar een stem uit te brengen op onze vereniging.


Onze sponsoren